Gå til innhold
13/06/2018

Ukesmeny uke 7, 2015

Publisert: av

Nå som jeg har fått bygd opp et lite knippe med oppskrifter på bloggen tenker jeg det er på tide med å få publisert ett forslag til ukemeny. Ukemeny er en fantastisk ting og hjelper godt til i en travel hverdag, ikke bare er det lettere å gjøre unna husets innkjøp, men hjelper til med å få litt mer ro i hverdagen.

Det skal noteres at vi i huset ikke alltid er de flinkeste til å faktisk få skrevet en ukesmeny, men det skal det bli en forandring på nå, kall det februarforsett.  Når det kommer til menyene jeg som oftest setter sammen er det viktig for meg at det er god variasjon på tilbehør og kjøtt, og ikke minst at ferske matvarer blir brukt opp innen rimelig tid. Og hvis du følger med vil du også kanskje se at jeg til tider legger opp til at rester fra dagen før gjerne skal benyttes i neste dags rett.

Ukesmeny uke 7, 2015

For dere søtsugne sukkerjunkier har jeg dessverre ingen umiddelbare planer om å inkludere noen hverdags-desserter i disse ukesmenyene, som jeg ser mange andre har. Men kommer vel med tiden vil jeg anta. En ting av gangen.

Så her kommer første forslag til ukesmeny her på kokebloggen.no.

Forrige og neste innlegg

Hold deg oppdatert!

Få de nyeste oppskriftene rett i innboksen hver uke!

Trykk på "liker" for å følge Kokebloggen på Facebook