Gå til innhold
13/06/2018

Om

Hei, mitt navn er Thomas og er bloggens ansvarlig redaktør og skribent.

Formålet med denne bloggen er å kunne dele min lidenskap for mat med omverdenen, og forhåpentlig få en personlig vekst og styrke mine kulinariske kreativitet. Samtidig gir det meg også godt grunnlag for å kunne bedre min kunnskap innen sosiale medier, søkemotoroptimalisering og blogging.

Jeg har fra ung alder hatt en lidenskap for å lage mat, og var på et tidspunkt inne på tanken om å utdanne meg som kokk, men det ble aldri noe av. Valget mitt endte heller på å følge min interesse for design og web og utdannet meg derfor innenfor IT, som jeg til daglig jobber med.

Thomas Won Nyheim | Profil | Om

Om Kokebloggen

Kokebloggen.no er en matblogg som ble etablert januar i 2015, og første blogginnlegget ble skrevet 12. januar 2015. Bloggen er en videreføring av en tidligere blogg som gikk under navnet hverdagsmat. Siden hverdagsmat virket som å være et ganske mye brukt begrep, i tillegg til at domenet allerede var registrert, ble det etter mye fundering til at bloggen nå heter kokebloggen.

Nå kan det kanskje virke som en klisjé at Kokebloggens formål er å spre matglede og inspirasjon til alle kanter av riket, men jeg ønsker reelt å la folk ta del i mine kulinariske opplevelser. Skulle det nå være positive eller negative opplevelser, men i god internett-tradisjon tror jeg helst vi holder oss til det positive.

Hold deg oppdatert!

Få de nyeste oppskriftene rett i innboksen hver uke!