Gå til innhold
13/06/2018

Bagels med kremost og røkelaks

Publisert: av

Når jeg hører bagels, tenker jeg på amerika. Bagels er kanskje ikke så veldig utbredt i Norge, men det er å få i enkelte butikker, både halvstekte og frosne. Man kan kanskje tenke seg at hullet i midten av bagelsen ikke har noen hensikt, men det er der på grunn av en flere hundre år gammel tradisjon.

Ingredienser

  • 1 bagels, delt i to
  • 2-3 skiver røkelaks
  • 3 ss kremost
  • 1 skive rødløk
  • gressløk, finhakket

 Fremgangsmåte

  1. Varm opp bagelsen.
  2. Finhakk gressløken og bland den inn med kremosten.
  3. Smør ett tykt lag med kremostblandingen på bunnen av bagelsen.
  4. Del opp rødløken i ringer og legg over kremosten.
  5. Ha på røkelaksen og smør inn resten av kremosten på den øverste delen av bagelsen.
  6. Pynt gjerne med hele gressløk.