Gå til innhold
21/06/2017

Bagels med kremost og røkelaks

Publisert: av

Når jeg hører bagels, tenker jeg på amerika. Bagels er kanskje ikke så veldig utbredt i Norge, men det er å få i enkelte butikker, både halvstekte og frosne. Man kan kanskje tenke seg at hullet i midten av bagelsen ikke har noen hensikt, men det er der på grunn av en flere hundre år gammel tradisjon.

Ingredienser

  • 1 bagels, delt i to
  • 2-3 skiver røkelaks
  • 3 ss kremost
  • 1 skive rødløk
  • gressløk, finhakket

 Fremgangsmåte

  1. Varm opp bagelsen.
  2. Finhakk gressløken og bland den inn med kremosten.
  3. Smør ett tykt lag med kremostblandingen på bunnen av bagelsen.
  4. Del opp rødløken i ringer og legg over kremosten.
  5. Ha på røkelaksen og smør inn resten av kremosten på den øverste delen av bagelsen.
  6. Pynt gjerne med hele gressløk.

Forrige og neste innlegg

Del din mening!

comments powered by Disqus

Hold deg oppdatert!

Få de nyeste oppskriftene rett i innboksen hver uke!

Trykk på "liker" for å følge Kokebloggen på Facebook