Denne ukens meny har mye høstlig preg over seg og du vil nok finne mange av sesongens herlige råvarer i bruk. Høsten er kanskje ikke favoritt-årstiden for mange, men jeg vil like å tro at mange matglade entusiaster mer en gjerne ønsker den velkommen.
For mange er også høsten synonymt med koselige kvelder hjemme foran peisen eller i sofaen under et pledd.
Personlig liker jeg alle fargene som spretter frem i naturen med høsten, riktignok ikke fullt så glad i at bilen blir dekket til av blader som har falt ned.
Når det kommer til mat, er nok sopp en av mine favorittingredienser når det kommer til høstmat. Hva er din?
Mandag
Kremet fiskesuppe med laks og kamskjell
Tirsdag
Fusilli med chorizo-bolognese
Onsdag
Høstens byggrynsalat med rosenkål, rødbeter og bacon
Torsdag
Skumstekt torsk med pastinakk blomkål, plommetomater og kruspersille
Fredag
Kylling i appelsinsaus
Lørdag
Kalve-entrecôte med stekt sopp, asparges og jegersaus
Søndag
Svin carré med stekte grønnsaker og boulangère-poteter