Gå til innhold
13/06/2018

Ukemeny, uke 35, 2015

Publisert: av

Nå har vi akkurat entret inn i den siste hele uken for august i år. Mange har kanskje merket at morgentimene har blitt litt kaldere og morgendugget har begynt å legge seg i gresset. Noe som ikke nødvendigvis betyr ikke at det har blitt kaldere på dagtid, nei, snarere tvert imot. Det kan nesten virke som at sommeren endelig har ankommet, iallefall her på østlandet.

Selv med en sen sommer, har fortsatt mange av høstens fristende råvarer kommet på plass, noe man bør benytte seg av i aller største grad. Råvarer som blant annet; sopp, frukt, bær, pastinakk, rødbeter og grønn kål. Mye av dette kan man finne ved å lete litt rundt i naturen, man kan finne stopp og bær voksende vilt rundt om kring. Det er mye glede i å tilberede selvplukket mat.

For meg er høstmat nesten synonymt med kosemat, da mye av maten lages for å kose seg inne når det er som surest ute. Mange gode retter med kraftige smaker. Håper på at jeg kan være med på å inspirere til mange gode høststunder rundt middagesbordet denne høsten.

Del gjerne bilder med meg på instagram med #kokebloggen.

Jeg ønsker stadig å forbedre meg og dine innspill som leser er verdifulle. Så legg gjerne igjen en tilbakemelding i kommentarfeltet nedenfor.

Minner igjen på at det trekkes en vinner av denne giveawayen GIVEAWAY: Kokebloggen feirer innlegg nummer 100! tirsdag 1. september neste uke. Du kan delta ved å kommentere og/ eller like facebook-posten under.

Ønsker du å vinne en stor kokkekniv (23 cm) fra Øyo? Alt du trenger å gjøre er å like og/ eller legge igjen en kommentar…

Posted by Kokebloggen on Tuesday, 14 July 2015

Hvis du ikke ser posten, kan du gå inn på Kokebloggen sin facebookside, for å delta.

Her følger mitt forslag til en inspirerende meny for uke 35.
Ukemeny | Uke 35 | 2015 Kokebloggen

Forrige og neste innlegg

Hold deg oppdatert!

Få de nyeste oppskriftene rett i innboksen hver uke!

Trykk på "liker" for å følge Kokebloggen på Facebook