@kokebloggen fikk kanskje med seg at jeg i som..." /> @kokebloggen fikk kanskje med seg at jeg i som..." /> Gå til innhold
13/06/2018

Ukemeny, uke 38, 2015

Publisert: av

Dere som følger meg på instagram @kokebloggen fikk kanskje med seg at jeg i sommer hadde fått anskaffet litt ny lektyre. Dette har ført til at jeg har prøvd meg på diverse italienske oppskrifter i det siste. Noe av grunnen til at valget falt akkurat på italiensk mat, var i grunn min egen nysgjerrighet på hva Italia måtte kunne by på utenom den velkjente italienske maten vi serverer her i Norge. Da tenker på typisk på retter som blant annet spagetti bolognese, lasagne, pizza og carbonara.

At italiensk mat absolutt hører til blant verdenstoppen er det ingen tvil om og det får man absolutt bekreftet ved å prøve seg på litt variert italiensk kost. Håper dere får like mye glede av mine italiensk-inspirerte oppskrifter som det jeg har. Ha en fin uke.

Her følger mitt forslag til en spennende meny for denne uken:

Ukemeny | Uke 38 | 2015 Kokebloggen

Forrige og neste innlegg

Hold deg oppdatert!

Få de nyeste oppskriftene rett i innboksen hver uke!

Trykk på "liker" for å følge Kokebloggen på Facebook