Gå til innhold
13/06/2018

Ukemeny, uke 36, 2015

Publisert: av

Denne uken har jeg laget en ukemeny for Matbloggsentralen som du kan lese på Matbloggsentralen. Matbloggsentralen er en fantastisk samling av matblogger fra rundt om i skandinavia og jeg anbefaler på det sterkeste at du tar en titt innom nettsiden deres www.matbloggsentralen.no og følger de på Instagram @matbloggsentralen.no. Du vil få servert masse god inspirasjon her.

Uken som er nå, markerer inngangen til september. Er det bare jeg som synes at dette året har gått svimlende fort? Føler ikke det er lenge siden vi la inn bud på det nye huset, omtrent fem-måneder siden nå, og vi har allerede bodd her i nesten tre-måneder. Og når september er over er det bare i underkant av tre-måneder igjen til jul, huff… best og komme igang med handelen slik at vi kan nyte en fredelig tid i desember.

Det er også siste sjanse til å delta på min giveaway GIVEAWAY: Kokebloggen feirer innlegg nummer 100! Den vil trekkes i løpet av morgendagen, tirsdag 1. september. Du kan delta ved å kommentere og/ eller like facebook-posten under.

Ønsker du å vinne en stor kokkekniv (23 cm) fra Øyo? Alt du trenger å gjøre er å like og/ eller legge igjen en kommentar…

Posted by Kokebloggen on Tuesday, 14 July 2015

Hvis du ikke ser posten, kan du gå inn på Kokebloggen sin facebookside, for å delta.

Selv om jeg har laget en spennende ukemeny for Matbloggsentralen denne uken, har jeg komponert en egen eksklusiv ukemeny for deg som følger med på Kokebloggen.

Her er mitt forslag til en smakfull meny for uke 36.
Ukemeny | Uke 36 | 2015 Kokebloggen

Forrige og neste innlegg

Hold deg oppdatert!

Få de nyeste oppskriftene rett i innboksen hver uke!

Trykk på "liker" for å følge Kokebloggen på Facebook