Gå til innhold
21/06/2017

Tomatsalat med mozzarella spekeskinke og dill

Publisert: av

Ute etter noe raskt å spise? Det finnes utallige varianter av tomatsalater, og ofte er de enkle de beste. Denne salaten er noe av det enkleste man kan lage, som inneholder både tomat, ost og kjøtt.

Den klassiske kombinasjonen av tomat og mozzarella komplimenteres godt av det salte i spekeskinken. Så skulle du ønske noe rask snacks eller forrett en dag, vil jeg absolutt anbefale at du prøver deg på en tomatsalt. Om ikke akkurat denne, finnes det mange gode alternativer rundt om.

Tomatsalat med mozzarella spekeskinke og dill

Beregnet for 2 porsjoner

Ingredienser

  • 250 g klasetomater, ev. andre tomater om ønskelig, skivet
  • 150 g mozzarella, skivet
  • 75 g spekeskinke
  • olivenolje
  • salt & pepper
  • dill

Fremgangsmåte

  1. Start med å kutte tomatene i skiver og legg opp på tallerken.
  2. Kutt mozazarellaen i skiver og legg opp på tallerken.
  3. Drypp litt olivenolje over sammen med nykvernet pepper og en klype salt.
  4. Legg på spekeskinken, finhakk litt dill og dryss over.
  5. Drypp litt olivenolje over det hele før servering.

Forrige og neste innlegg

Del din mening!

comments powered by Disqus

Hold deg oppdatert!

Få de nyeste oppskriftene rett i innboksen hver uke!

Trykk på "liker" for å følge Kokebloggen på Facebook