Gå til innhold
21/06/2017

Tomatsalat med brie de chevre, dill og balsamico

Publisert: av

Tomatsalater er så fantastiske i den forstand at man kan variere med så mye forskjellig, man kan servere den både varm og kald. De kan serveres alene eller som en siderett. Denne varianten er ett perfekt tilbehør til mange kjøttretter, men kan også nytes alene.

Tomatsalat med chevre dill og balsamico

Beregnet for to personer el. fire personer som siderett

Ingredienser

  • 300 g plommetomater
  • 200 g brie de chevre
  • 1 neve frisk dill
  • olivenolje
  • balsamico-dressing
  • pepper

Fremgangsmåte

  1. Start med å kutte tomatene i ønsket form.
  2. Riv chevren i biter og strø over tomatene.
  3. Riv dillen i fine biter og strø over.
  4. Før servering drypp litt olivenolje og balsamico-dressing over salaten og avslutt med nykvernet pepper.

Forrige og neste innlegg

Del din mening!

comments powered by Disqus

Hold deg oppdatert!

Få de nyeste oppskriftene rett i innboksen hver uke!

Trykk på "liker" for å følge Kokebloggen på Facebook