Gå til innhold
21/06/2017

Baguette med Røkelaks og Dill Crème Fraîche

Publisert: av

Normalt sett ville jeg ha servert røkelaksen sammen med eggerøre, men ønsket å prøve med litt variasjon. Røkelaksen som har en så distinkt og sterk smak tenkte jeg ville passe perfekt til den syrlige smaken i crème fraîchen.

Dette er en veldig lett forrett og passer ypperlig dersom man skal servere noe tyngre som hovedrett.

Ingredienser:

  • 50 g Røkelaks per person
  • Crème Fraîche
  • Fersk Dill
  • Baguette
  • Cherrytomater

Fremgangsmåte:

  1. Kutt Baguetten diagonalt for å få en større overflate på Baguette-skivene.
  2. Finhakk Dillen og bland den inn i Crème Fraîchen.
  3. Kutt Laksen i tynne skiver, legg den på Baguetten. Legg så på 2-3 spiseskjeer med Crème Fraîche og Dillblandingen.
  4. Pynt med Cherrytomater og Dill. Avslutt gjerne med ny-kvernet pepper.

Forrige og neste innlegg

Del din mening!

comments powered by Disqus

Hold deg oppdatert!

Få de nyeste oppskriftene rett i innboksen hver uke!

Trykk på "liker" for å følge Kokebloggen på Facebook