Adams Matkasse.

I den siste tiden h..." /> Adams Matkasse.

I den siste tiden h..." /> Gå til innhold

13/06/2018

Test av Adams Matkasse

Publisert: av

Innlegget er sponset av Adams Matkasse.

I den siste tiden har jeg sett mye reklame for disse «matkassene», dette er såkalte ferdig-komponerte menyer som blir levert hjem til deg på døra. Det skal sies at jeg er veldig glad i å prøve ny mat og komponere egne menyer, men ble til tross for dette er jeg veldig nysgjerrig på hvorvidt disse «matkassene» faktisk fungerer. Og tenkte derfor at jeg kunne teste de ut.

Mottok i dag originalkassen og fruktkassen fra Adams Matkasse, kassene ble levert av en hyggelig mann fra Apollo Budbiler. Det var helt tydelig at jeg ikke var den eneste kunde i distriktet, da det stod stablet flere matkasser i varebilen. Jeg vurderer ofte restauranter utifra hvor mange gjester de har, før jeg velger å setter meg ned, og med bedrifter er det som restauranter ett godt tegn at en bedrift har mange kunder, dette gir gode signaler om at det er flere kunder som er fornøyd med både med tjenester og varer.

Adams Matkasse | Originalkassen | Fruktkassen

Når kassene hadde kommet i hus ble det stor stemning, hvorav den nest yngste, ble fast bestemt på å gjette hva innholdet var i eskene. Ut i fra to små hull i esken bekreftet han selvsikkert at kassen måtte inneholde pærer, epler og klementiner. Noe som i og for seg var nesten helt riktig, da kassen ikke inneholdt klementiner men blodappelsiner (røde appelsiner). Det skal sies at kassen inneholdt flere gode frukter enn det sønnen min fant, som du kan se under.

Adams Matkasse | Fruktkassen

Adams Matkasse | Fruktkassen

Det var også veldig hendig at frukten fikk plass i fruktskålen vår, som nå ser veldig lekker og innbydende ut med masse friske farger.

Originalkassen | Adams Matkasse

Etter at vi hadde åpnet fruktkassen, gikk vi løs på originalkassen som skulle inneholde fem middager. Ved første øyekast så det ikke ut som om at kassen inneholdt så allverdens, men etter at alt ble lagt ut på bordet så vi fort at kassen var velfylt med gode råvarer. Flere av produktene er også fra leverandører jeg selv foretrekker, blant annet GoGreen og Gregal.

Alt av kjøttvarer kom innpakket i en hendig kjølepose sammen med en pakke «ice-gel» som sørget for at varene ble holdt kjølig under transport.

Kassen inneholdt også kyllinglår fra produsenten Ytterøy som blant annet er kjent for sine karbonader og karbonader, som har blitt anbefalt av Norges Astma- og allergiforbund NAAF. Ytterøy sitt motto er «rene råvarer – ren nytelese».

Produsenten av kveiten som fulgte med,  SnorreFood, er jeg ikke tidligere kjent med og veit ikke noe om kvaliteten på deres produkter, så det blir spennende å se når jeg skal prøve den første oppskriften denne uken.

Førsteinntrykket mitt alt i alt av matkassen er svært bra og jeg gleder meg til å prøve ut oppskriftene i heftet som fulgte med.

Lysere Tider | Oppskriftshefte | Adams Matkasse

Forrige og neste innlegg

Hold deg oppdatert!

Få de nyeste oppskriftene rett i innboksen hver uke!

Trykk på "liker" for å følge Kokebloggen på Facebook