Adams Matkasse.

Da har det gått en..." /> Adams Matkasse.

Da har det gått en..." /> Gå til innhold

13/06/2018

Adams Matkasse, fungerte det?

Publisert: av

Innlegget er sponset av Adams Matkasse.

Da har det gått en uke og vi har smakt oss igjennom Adams Matkasse sin 5-dagers originalkasse. Dersom du ikke fikk med deg innlegget hvor jeg pakker opp og deler mine førsteinntrykk av denne matkassen kan du lese innlegget mitt Test av Adams Matkasse.

Vi har som sagt testet Adams Matkasse denne uken, og vi har fått prøvd oss på en smakfull og variert meny med råvarer av god kvalitet. Oppskriftsheftet «lysere tider» som fulgte med  bydde på god variasjon i kjøtt og tilbehør, som ble servert sammen med friske grønnsaker.

For folk som føler at det er litt ekstra tiltak for å få servert godt og variert mat på bordet i hverdagen vil jeg absolutt anbefale å prøve Adams Matkasse, om det skulle være for tre eller fem dager, originalkassen, ekspresskassen eller barnekassen. Adams Matkasse komponerer en ferdig meny for deg og leverer det hele rett på døren hjemme hos deg, slik at alt du trenger å gjøre er å lage maten og nyte smakene.

Våre erfaringer etter denne uken er svært positiv, selv om det var en og annen ting vi ikke var helt fornøyd med var det helhetlige innrykket som vi satt igjen med svært bra. Råvarene var av god kvalitet og oppskriftene var enkle og varierte, og tviler ikke på at om vi hadde fortsatt med matkassene at i hadde fått utfordret smaksløkene med nye og spennende oppskrifter.

Fungerte det? | Adams Matkasse

Total vurdering av Adams Matkasse: 8/10

Adams Matkasse får denne vurderingen på følgende grunnlag:

  • Oppskriftene var smakfulle og enkle å følge
  • Råvarene var av god kvalitet
  • Menyen var spennende og variert

Ikke mye av nevneverdig kritikk, men det som kan nevnes er ferdigsausene som fulgte med, noe jeg ikke er en stor tilhenger av og noen av ingrediensene som gjerne kunne ha vært litt mer modne etter min smak.

Skulle du ønske å prøve Adams Matkasse noe jeg absolutt vil anbefale, kan man alltids starte med en mindre 3-dagers-kasse om ikke ønsker å ha 5 dager umiddelbart. Prøver du for eksempel originalkassen 3 middager for 2 personer vil det koste deg så lite som 596,- hvis du legger til rabattkoden kokebloggen, du vil i tillegg også få med en fruktkasse som inneholder masse god frukt til en verdi av 149,-. Bestiller du derimot 5 middager for 4 personer vil du komme på 876,- inkludert fruktkassen til 149,-, det tilsvarer under 45,- per porsjon.

Synes du at prisen etter den første uken er en smule stiv? Ikke bekymre deg, det er ingen bindingstid på abonnementet hos Adams Matkasse, så du kan alltids gi de en prøve for å se om dette er noe for deg. Adams Matkasse tilbyr også abonnement hvor du kan motta matkassen annenhver uke, så hvis du følte dette var «litt for deg», kan du jo alltids bestille 3 middager hver andre uke.

Bestill Adams Matkasse i dag!

Få hele 20 % rabatt og en gratis fruktkasse til en verdi av 149,- på første leveranse!

Forrige og neste innlegg

Hold deg oppdatert!

Få de nyeste oppskriftene rett i innboksen hver uke!

Trykk på "liker" for å følge Kokebloggen på Facebook