Gå til innhold
13/06/2018

Kokebloggåret 2016

Publisert: av

Hei kjære Leser,

Først og fremst vil jeg takke for følget igjennom nok et år. Kokebloggen har rukket å bli to år gammel, 12. januar 2017 for å være mer nøyaktig og mye har skjedd i løpet av året som var. Noe jeg i all korthet skal prøve og oppsummere i dette innlegget.

Bloggtreff

I fjor sommer deltok jeg på ett matbloggtreff, hvor en gjeng matbloggere møttes for en hyggelig sammenkomst i regi av Ina-Janine fra bloggen Mat på bordet. Jeg lagde ikke selv noe innlegg rundt dette treffet, men flere av mine «matblogg-kollegaer» skrev litt om treffet. Du kan lese mer om det på bloggene deres her; Lizas matverdenMagevennlig matBasilicoNirus Verden og Idéfull. Veldig artig treff, og det var absolutt morsomt å kunne treffe flere av disse bloggerne som jeg tidligere kun har kjent igjennom tekst på nett.

Oppskriftsutfordringen

Mia fra bloggen Green Bonanza tok i 2016 initativ til «opppskriftsutfordringen». Utfordringen går ut på at hver måned får en blogger ansvar om å være vertskap for en utfordring innenfor ett bestemt tema, valgt av den enkelte bloggeren. Siden mange av bloggerne ikke nødvendig har månedens tema som hovedfokus kan dette ofte by på utfordringer og prøvelser, men som igjen kan resultere i mange spennende og nyskapende oppskrifter. Ikke minst kan det også minne oss på råvarer vi kanskje hadde glemt eller kanskje vi også prøver oss på «mat-retninger» vi ikke har tørt å prøve tidligere.

Det har absolutt vært morsomt og inspirerende å se hva de andre har fått til i løpet av de utfordringene som har vært til nå. Håper selvfølgelig at dette er noe vi kan fortsette med og at vi får se mange spennende temaer og bidrag i månedene fremover.

Så langt har vi hatt følgende utfordringer

Mon tro hva neste måned har å tilby…

Og så noen tall…

Fjorårets besøk på «topp 200»-listen til blogglisten.no ble gjentatt i år, men denne gangen varte det noe lenger, og Kokebloggen holdt seg faktisk inne på topplisten store deler av desember. Kokebloggen endte på en topplassering med 66. plass på selveste julaften. Søketrenden er som i fjor, folk er interessert i hva man kan ha som tilbehør til ribba eller hvordan man tilbereder tilbehøret, og da er det jo selvfølgelig hyggelig å kunne hjelpe.

Trafikken til bloggen har økt betraktelig i løpet av 2016, hvor det totalt var 58.000 besøk på bloggen. Fjoråret, 2015 kunne vise til 20.000 besøk i løpet av oppstartsåret. Dette er en økning på rundt 190 %!

Den mest trafikkerte måneden i 2016, var året siste måned, desember, hvor det var nærmere 15.000 besøkende innom bloggen! Helt vanvittig om du spør meg. Iallefall med tanke på at jeg i desember i fjor hadde nesten 4.000 besøkende. Og ikke minst sammenlignet med de første månedene bloggen var aktiv, hvor jeg ikke rundet over 1.000 besøkende en gang.

Årets mest leste

Av de nå totalt 185 oppskriftene som er publisert her på Kokebloggen var disse fem de mest leste oppskriftene i løpet av 2016.

Ribbe med tradisjonelt tilbehørRibbe med tradisjonelt tilbehørHei kjære Leser, Først og fremst vil jeg takke for følget igjennom nok et år. Kokebloggen har rukket å bli to år gammel, 12. januar 2017 for å være mer nøyaktig og mye har skjedd i løpet av året som var. Noe jeg i all korthet skal prøve og oppsummere i dette innlegget. Bloggtreff I...
Les videre
Bayonneskinke med kålrotstappe og løksausBayonneskinke med kålrotstappe og løksausHei kjære Leser, Først og fremst vil jeg takke for følget igjennom nok et år. Kokebloggen har rukket å bli to år gammel, 12. januar 2017 for å være mer nøyaktig og mye har skjedd i løpet av året som var. Noe jeg i all korthet skal prøve og oppsummere i dette innlegget. Bloggtreff I...
Les videre
Featured | Kokebloggåret 2016 | Thomas Won NyheimKokebloggåret 2016Hei kjære Leser, Først og fremst vil jeg takke for følget igjennom nok et år. Kokebloggen har rukket å bli to år gammel, 12. januar 2017 for å være mer nøyaktig og mye har skjedd i løpet av året som var. Noe jeg i all korthet skal prøve og oppsummere i dette innlegget. Bloggtreff I...
Les videre
Kalve-entrecôte med stekt sopp, asparges og jegersausKalve-entrecôte med stekt sopp, asparges og jegersausHei kjære Leser, Først og fremst vil jeg takke for følget igjennom nok et år. Kokebloggen har rukket å bli to år gammel, 12. januar 2017 for å være mer nøyaktig og mye har skjedd i løpet av året som var. Noe jeg i all korthet skal prøve og oppsummere i dette innlegget. Bloggtreff I...
Les videre
Szechuan kyllingSzechuan kyllingHei kjære Leser, Først og fremst vil jeg takke for følget igjennom nok et år. Kokebloggen har rukket å bli to år gammel, 12. januar 2017 for å være mer nøyaktig og mye har skjedd i løpet av året som var. Noe jeg i all korthet skal prøve og oppsummere i dette innlegget. Bloggtreff I...
Les videre

Litt mye jul?

Siden mange av disse oppskriftene fikk mye trafikk i desembermåned kan jeg jo også trekke frem tre andre oppskrifter som fikk godt med besøk tidligere på året.

Featured | Sticky pad thai kyllingSticky pad thai kyllingHei kjære Leser, Først og fremst vil jeg takke for følget igjennom nok et år. Kokebloggen har rukket å bli to år gammel, 12. januar 2017 for å være mer nøyaktig og mye har skjedd i løpet av året som var. Noe jeg i all korthet skal prøve og oppsummere i dette innlegget. Bloggtreff I...
Les videre
Ferske vårruller med scampiFerske vårruller med scampiHei kjære Leser, Først og fremst vil jeg takke for følget igjennom nok et år. Kokebloggen har rukket å bli to år gammel, 12. januar 2017 for å være mer nøyaktig og mye har skjedd i løpet av året som var. Noe jeg i all korthet skal prøve og oppsummere i dette innlegget. Bloggtreff I...
Les videre
Vårruller med kjøttdeig og hjertesalatVårruller med kjøttdeig og hjertesalatHei kjære Leser, Først og fremst vil jeg takke for følget igjennom nok et år. Kokebloggen har rukket å bli to år gammel, 12. januar 2017 for å være mer nøyaktig og mye har skjedd i løpet av året som var. Noe jeg i all korthet skal prøve og oppsummere i dette innlegget. Bloggtreff I...
Les videre

Forandring til glede eller besvær?

Skerping | Kokebloggåret 2016 | Thomas Won Nyheim

Ukemenyene

I 2016 flyttet jeg ukemenyene mine til Facebook-siden Kokebloggen, føler selv at det det har ryddet opp litt på siden og gjort oppskriftene mer synlig. Har du fulgt ukesmenyene som har blitt lagt på Kokebloggen sin Facebookside? Fungerer det for deg? Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet under.

Bloggen

Det har kommet ett nytt søkefelt på mobilsiden til bloggen, det har du kanskje merket deg om du har surfet litt via mobilen. Håper selvfølgelig at den har gjort det lettere for deg som leser å finne frem til masse ny matinspirasjon.

En kanskje litt mer skjult mulighet er «oppskrifter» som er en samling av oppskrifter, i hovedsak er de foreløpig kun kategorisert etter opprinnelse-sted og årstid, mer vil komme etterhvert. Blant annet jobber jeg med kategorisering av oppskrift etter ingredienser; type kjøtt og ev. vegetar/ vegansk.

Din mening teller

Kom gjerne med tilbakemeldinger om det er noe du synes er spesielt bra ev. spesielt dårlig med bloggen og innholdet. Noe du kunne ønske å se mer av, ev. mindre av? Kommenter gjerne under innlegget eller send meg en melding via kontaktskjema eller andre kanaler som du kan finne på kontaktsiden min.

Takk for oppmerksomheten

Til slutt vil jeg gjerne avslutte dette innlegget som sist, ved å takke for støtten og følget igjennom 2016. Håper å se deg videre i 2017.

Featured | Kokebloggåret 2016 | Thomas Won Nyheim

Forrige og neste innlegg

Hold deg oppdatert!

Få de nyeste oppskriftene rett i innboksen hver uke!

Trykk på "liker" for å følge Kokebloggen på Facebook