Tiden flyr og vi begynner så smått å komme oss i orden i det nye huset. Vi er fortsatt ikke ferdig med alt av flyttingen, som i grunn at det har vært en møysommelig oppgave vi forhåpentligvis ikke trenger å gjenta med det første.
Nå som ting har begynt å roe seg litt håper jeg på å kunne sette av mer tid til blogging igjen. Og de som følger meg på Instagram har vel kanskje også fått med seg at det har blitt laget mye god og spennende mat selv i alt dette flyttekaoset. Og forhåpentligvis får jeg lagt ut de fleste av oppskriftene om ikke så lenge.
Siden noe av det jeg prioriterte vekk i den siste tiden har vært ukemenyer, tenkte jeg at jeg likeså gjerne kunne starte med en ukemeny. Og det kan være lurt å følge ekstra godt med å bloggen fremover da jeg har en liten ekstra godbit på lur til dere.
Her er mitt forslag til en smakfull uke:
Mandag
Bulgursalat med linser
Tirsdag
Fusilli med chorizo-bolognese
Onsdag
Kyllingwok med crunchy grønnsaker og sesamsaus
Torsdag
Skumstekt torsk med pastinakk blomkål, plommetomater og kruspersille
Fredag
Asiatiskinspirert kylling- og agurksalat med vårløk, chili og sennepssaus
Lørdag
Hvetetortillas med ovnsbakt fennikel og asparges, quinoa, ytrefilet av okse, tomatsalsa og spicy guacemole
Søndag
Svinekoteletter med angel hair pasta og chorizo- og kikertsaus