Old El Paso sin nye Restaurante-serie, s..." /> Old El Paso sin nye Restaurante-serie, s..." /> Gå til innhold
13/06/2018

Baja fish | Old El Paso Restaurante

Publisert: av

I det siste har Kokebloggen fått lov til å teste Old El Paso sin nye Restaurante-serie, som tar sikte på seg og la deg spise taco som mexikanerne. Siste kit ut for testing er Baja fish. Ønsker du å lese litt mer om Old El Paso sin Restaurante-serie kan du lese det første innlegget jeg hadde i serien her.

 

 

Det har vært en give-away gående i forbindelse med denne testingen, hvor en heldig person hadde muligheten til å vinne ett av hver av kitene som jeg nå har fått testet, samt ett universalgavekort pålydende 200,-. Denne give-awayen er nå avsluttet og vinner kan du se på facebooksiden til Kokebloggen.

Ingredienser | Baja fish | Old El Paso

Vi kan starte ganske enkelt med ingrediensene som skal til for å lage denne retten. Ganske ukomplisert i grunn, fisk, rømme, rødkål, koriander og lime. I tillegg av dette ønsket jeg å lage en guacemole. Hvis det passer seg å servere guacemole, bør du alltid servere guacemole. Rett og slett fordi, guacemole er digg!

Closeup | Baja fish | Old El Paso

Retten gikk greit for seg å lage, da det ikke var allverdens med kutting som måtte til. Det eneste jeg slet litt med underveis var kanskje at det var en anelse lite Crusted Fish Seasoning til å tilstrekkelig kunne dekke til alle bitene.

Featured | Baja fish | Old El Paso

Av de tre kitene som jeg testet var det kanskje akkurat dette kitet jeg kanskje hadde minst forventninger til, da som jeg har nevnt at jeg tidligere, har hatt dårlige erfaringer med fisk i taco. Det skal nevnes at det har kun blitt prøvd med laks og ikke hvit fisk som i denne retten.

Denne retten falt umiddelbart i smak hos hele testpanelet og kunne by på herlig crunchy fisk og frisk baja saus. Og denne retten skilte seg noe ut fra de andre kitene, ved å ha rene og gode smaker. Veldig lite som kunne minne om kunstige smakstilsetninger, noe som kanskje kan kjennetegne mye av ferdigmat og kits som er tilgjengelig.

Siden kitet krever såpass få ingredienser og tilberedning, er dette et kit som er veldig raskt å lage til. Det eneste negative som er å si om kitet er at det var en anelse lite Crunchy Fish Seasoning, slik at det ble problematisk å dekke til alle fiskebitene helt.

Dette Old El Paso Restaurante kitet er absolutt å anbefale, og har absolutt inspirert meg til å eksperimentere med fisk i taco fremover.

Karakter: 9/10

Bergenet for 2 voksne og 2 barn

Ingredienser

Baja fish

 • Old El Paso Restaurante Baja Fish Soft Taco Kit
 • 400 g fiskefilet av hvit fisk (jeg brukte torsk)
 • 3 ss vegetabilsk olje
 • 1,25 dl rømme eller crème fraîche
 • 1/4 rødkål, strimlet
 • 1 lime, båter
 • 1 håndfull fersk koriander, hakket

Guacemole

 • 1 avokado
 • 1/2 rød løk, finhakket
 • 1/2 lime, saften
 • salt og pepper

Fremgangsmåte

Baja fish

Fremgangsmåten er basert på fremgangsmåten som står bak på pakken.

 1. Skjær fisken i små terninger og dekk med «Crusted Fish Seasoning» på alle sider. Varm en stor stekepanne til middels/ høy varme og tilsett 3 ss vegetabilsk olje. Legg 400 g fiskefiletbiter forsiktig ned i den varme oljen og stek den i 2-3 minutter på hver side, til den er gjennomstek og gyldenbrun. Det kan være at du må steke i flere omganger om du ikke har stor nok stekepanne.
 2. Bland sammen «Baja Sauce Seasoning» i en liten skål med 1,25 dl rømme eller 1,25 dl crème fraîche. Rør til alt er godt blandet.
 3. Varm en tørr non-stick panne sakte til høy varme (for rask oppvarming kan ødelegge pannen om det ikke er noe i den). Stek en og en tortilla, bare på en side i 10 sekunder. Legg de inn et rent kjøkkenhåndkle til du er klar for servering.
 4. Strimle 1/4 rødkål og hakk 1 håndfull fersk koriander. Del 1 lime i båter.
 5. Legg noen biter fisk og baja-saus på hver tortilla. Topp med ønsket topping.

Guacemole

 1. Start med å dele 1 avokado i to, fjern steinen, enten med kniv eller skje. Personlig foretrekker jeg å gi steinen et lite kakk med kniven, vri rundt og løfte den ut. Nå har det seg slik at en del er skeptiske til denne måten å fjerne steinen på, dette med bakgrunn i at det har vært en del ulykker forbundet med metoden (hvordan, det veit jeg ikke). Er du bekymret, bruk en spiseskje.
 2. Bruk en skje og grav ut avokadokjøttet og legg det i en liten bolle.
 3. Finhakk 1/2 rødløk.
 4. Mos avokadoen oppi bollen, med en gaffel. Ha oppi rødløk og del 1 lime i to og press over saften fra ene halvparten før du blander alt godt sammen.
 5. Smak til med salt og pepper.

Forrige og neste innlegg

Hold deg oppdatert!

Få de nyeste oppskriftene rett i innboksen hver uke!

Trykk på "liker" for å følge Kokebloggen på Facebook