Gå til innhold
21/06/2017

Giveaway: Old El Paso | Restaurante

Publisert: av

Fikk for en stund tilbake en henvendelse om jeg ønsket å teste ut Old El Paso sin nye Restaurante serie, som ble lansert i Norge i slutten av september i år. Denne serien tar sikte på å la deg servere og spise taco slik som mexikanerne gjør, «cook like the locals», som de sier.

I forbindelse med min testing av denne nye serien kommer jeg til å holde en giveaway her på bloggen, i samarbeid med Old El Paso.

En heldig vinner vil få tilsendt ett av hver av kitene i den nye Old El Paso Restaurante serien, samt ett universalgavekort fra presentkort pålydende 200,-. Trykk deg inn på presentkort for å se hvilke butikker i nærheten av deg du kan benytte dette kortet i.


Så hvis du ønsker å delta kan du gjøre dette ved å like og/ eller legge igjen en kommentar på giveaway-inlegget på Facebook. Vilkår for deltagelse finner du i bunnen av dette innlegget.

Restaurante | Old El Paso

I Norge har det blitt lansert hele tre nye produkter i denne serien. Alle tre tar for seg tre forskjellige tradisjonelle mexikanske taco-retter, og benytter tre forskjellige kjøttyper. Og i motsetning til våre tradisjonelle «små» og «store» tacolefser, følger det her med 10 «soft mini tortillas».

Featured | Baja fish | Old El Paso

Baja fish, benytter noe som for meg i lengre tid har vært «fy fy» i taco. Som navnet tilsier, nemlig fisk. Nå skal det sies at jeg kun har prøvd meg på en rett som de har valgt å kalle «laksetaco», noe som i for seg er ganske selvforklarende. «Laksetaco» ble nok aldri noen hit her i hjemmet, hverken hos de store eller små.

Featured | Pork el pastor | Old El Paso

Nummer to er en svinetaco, kanskje noe uvanlig i forhold til vår vante storfe-kjøttdeig, men det er vel sikkert noen som har eksperimentert litt både med svine- og kyllingkjøttdeig. Retten det er snakk om her er pork el pastor, en rett som er svært populær i de sentrale delen av Mexico.

Featured | Chicken tinga | Old El Paso

Sist ut er chicken tinga, som ikke overraskende benytter kyllingkjøtt, det som kanskje er mer overraskende er at denne retten ikke steker kyllingen, men posjerer den for deretter å rive den til «pulled chicken».

Felles for de alle rettene, er at de benytter seg av nye og spennende krydderblandinger og tilbehør. Noe som er en herlig og velkommen kontrast til den vanlige tacoen som har vært tilgjengelig i butikken til nå. Om dette kommer til å erstatte den tradisjonelle fredagstacoen i de tusen hjem? Vel, det gjenstår å se. Du kan iallefall lese om mine erfaringer med disse tre «kitene» på bloggen fremover.

Vilkår for deltagelse:

  • For å kunne delta i trekningen må du ha fylt 18 år.
  • Gevinsten må kunne sendes til Norsk adresse.
  • Du vil motta ett «lodd» for «like av innlegg» og ett «lodd» for «kommentering på innlegg». Kommentarer og likes på delte innlegg vil ikke gjelde, kun kommentarer og likes på originalinnlegget er gjeldende. Per deltager vil det være mulig å ta opp til 2-TO lodd.
  • Kun «likes» og kommentarer på Kokebloggens originale innlegg er gjeldende som deltagende.
  • Ved deltagelse i giveawayen godtar du at ditt navn kan publiseres og benyttes i Kokebloggens offentlige innhold  relatert til giveawayen, både på blogg og i sosiale medier.
  • Det gjøres oppmerksom på at Kokebloggens Facebookside er offentlig og all aktivitet vil være offentlig synlig.
  • Familie eller personer i samme hustand av Kokebloggen (Thomas Won Nyheim) kan ikke delta i trekningen.
  • Ved trekning, må vinner kontakte Kokebloggen per e-post eller via Facebook med fullt navn og postadresse innen 14-dager fra annonsering av vinner.
  • Kokebloggen forebeholder seg retten til å fjerne kommentarer uten varsel, dersom Kokebloggen føler de er i strid med Kokebloggens retningslinjer for kommentarer. Se personvern.
  • Det er mulig å delta helt frem til trekningstidspunkt. Vinner vil trekkes og annonseres tirsdag 1. desember 2015. Det tas forbehold om ev. endringer i trekningstidspunkt.
  • Denne giveawayen er ikke sponset, administrert, tilknyttet eller godkjent av Facebook.

Forrige og neste innlegg

Del din mening!

comments powered by Disqus

Hold deg oppdatert!

Få de nyeste oppskriftene rett i innboksen hver uke!

Trykk på "liker" for å følge Kokebloggen på Facebook