Normalt sett ville jeg ha servert røkelaksen sammen med eggerøre, men ønsket å prøve med litt variasjon. Røkelaksen som har en så distinkt og sterk smak tenkte jeg ville passe perfekt til den syrlige smaken i crème fraîchen.
Dette er en veldig lett forrett og passer ypperlig dersom man skal servere noe tyngre som hovedrett.
Ingredienser:
- 50 g Røkelaks per person
- Crème Fraîche
- Fersk Dill
- Baguette
- Cherrytomater
Fremgangsmåte:
- Kutt Baguetten diagonalt for å få en større overflate på Baguette-skivene.
- Finhakk Dillen og bland den inn i Crème Fraîchen.
- Kutt Laksen i tynne skiver, legg den på Baguetten. Legg så på 2-3 spiseskjeer med Crème Fraîche og Dillblandingen.
- Pynt med Cherrytomater og Dill. Avslutt gjerne med ny-kvernet pepper.