Gå til innhold
13/06/2018

Få trykket en egen kokebok, check!

Publisert: av

Midt i all juleshoppingen, hvor vi prøvde å finne ut hva vi skulle kjøpe til familien til jul, fikk jeg en plutselig idé om at jeg kunne lage en kokebok.

Oppskrifter hadde jeg mye av, men lite på skrevet ned på papir og svært lite som jeg hadde tatt bilder av. Unntaket var et fåtall av de oppskriftene som jeg hadde publisert på min nå pensjonerte matblogg.

Satte i gang med oppgaven ved godt mot og fikk kommet godt i gang med å ta bilder og skrive oppskrifter, noe som etterhvert viste seg å ta litt mer tid enn forventet. Så når det nærmet seg jul, var det bare å få bestilt trykk-tid, slik at vi forhåpentligvis fikk disse i hus før vi dro på ferie.

Etter mye om og men, endte det opp med at jeg ikke kunne få tilsendt bøkene før vi var kommet tilbake fra ferie, da ikke ville vært noen til å ta de i mot. Vi gjorde ett lite «pit-stop» før vi skulle videre å fortsette ferien, hvor ved en tilfeldighet, Bring-bilen svinger inn på parkeringen i det vi skal sette oss i bilen for å dra, til min store overraskelse, da jeg ikke hadde forventet denne pakken før på nyåret.

Familiekokebok, innhold, hamburger

Det blir nok produksjon av flere kokebøker frem i tid, kanskje bare planlagt litt bedre med tidsforbruk.

Familiekokebok, innhold, biff wellington

Når det gjelder sluttresultatet, må jeg si meg veldig fornøyd, over all forventning til å være første boken jeg har fått trykket.

Forrige og neste innlegg

Hold deg oppdatert!

Få de nyeste oppskriftene rett i innboksen hver uke!

Trykk på "liker" for å følge Kokebloggen på Facebook